JCB Teletruck 2,5 – 3,5 ton

JCB teletruck

JCB Teletruckar finns både med diesel och gasolmotor, 2 och 4-hjuls drift.

Lyftkapaciteterna 2.5-3.0-3.5 ton och lyfthöjd upp till 5.1 m beroende av vilken modell man väljer. Samtliga utrustade med JCB comforthytt som även finns i lågbygt utförande för att kunna köra i container.

Ny bränslesnål och miljövänlig Tier 4 motor!

Kohler KD12504TCR
74HP-55KW @ 2600rpm

Innovation är den röda tråden som löper genom utformningen av denna helt nya motor,
med mycket avancerad teknologi för en ren förbränning och begränsat utsläpp, utan montering av eftermarknadssystem tex dieselpartikelfilter. Motorn har trots sin storlek bra med kraft och vridmoment och avsaknaden av dieselpartikelfilter är till fördel för kunden som nu får förmånen av reducerad bränsleförbrukning och även längre underhålls intervall eftersom ingen filterregenerering krävs.

Utökad standard garanti
Den normala 12 månaders garantin dubblas till 24 månader.

Livelink – monterat som standard
Livelink är en innovativ mjukvara som låter dig hantera JCB-maskiner på distans – på nätet, via e-post eller via mobiltelefon. Livelink visar allt från maskinvarningar till historik.

Produktivitet och kostnadsfördelar
Genom att tillhandahålla information som tomgångskörning och bränsleförbrukning, kan JCB Livelink hjälpa Er att spara bränsle och förbättra produktiviteten.

Fördelar för underhållet
Hantera och planera enkelt underhållet av maskinen med övervakning.
En noggrann timräknare och påminnelser för service gör det lättare att planera in en underhållsservice.

Säkerhetsfördelar
Livelinks så kallade ”Geofencing” funktion innebär att en varning skickas om maskinen rör sig utanför ett förutbestämt område.  Man kan även ställa in tider när maskinen inte får användas och varna vid obehörigt användande. Vidare finns det en funktion som talar om i realtid var maskinen befinner sig.  Livelink kopplas antingen till en immobiliser eller ECUn och man kan på så vis stänga av maskinen på distans.

Reducerad bränsleförbrukning & förbättrad effektivitet
Beroende på användning kan man spara upp till 14% i bränsleförbrukning jämför med den tidigare Deutz motorn. Kohler motorn presterar även bra i backar. Klättring i en lutning på 16-18% går 16% snabbare olastad och hela 29% snabbare med 3 tons last jämfört med Deutz utrustade maskiner.

På våran Youtube kanal kan du även se film på JCB Teletrucken i olika miljöer.

 PDF Broschyr

 

Färdigheter

Upplagt på

december 10, 2015