Begagnade truckar

Hos Sydtrade Truckar finner du ett stort utbud av begagnade truckar. Välj bland allt från lagertruckar till dieseltruckar. I vår försäljning av begagnade truckar säljer vi endast utvalda truckar som alltid är noggrant kontrollerade. Tänk på att en truck som servas med jämna mellanrum håller betydligt längre. Är du osäker på vilken truck du ska välja? Vi hjälper dig att välja en truck som passar just dig och ditt företags behov!

Begagnade truckar av hög kvalité

Vi erbjuder ett brett utbud av begagnade truckar av hög kvalité. Alla truckar som säljs hos oss genomgår alltid en noggrann kontroll och en rekonditionering inför en försäljning. Som köpare av en truck är det viktigt att få en bra kännedom om truckens historik.

Uthyrning, försäljning och service

Vi säljer både nytillverkade truckar och begagnade truckar i bra skick. Är du intresserad av att hyra en truck för en dag eller under en längre period så erbjuder vi även uthyrningstruckar till konkurrenskraftiga priser. I vår verkstad utför vi dessutom service, reparationer och rekonditionering av truckar. Genom våra kompetenta servicetekniker servar och reparerar vi truckar och ger trucken på så sätt en längre livslängd. Vi erbjuder även ett brett sortiment av reservdelar och tillbehör till truckar.

Söker du begagnade truckar?

Med en lång erfarenhet av truckar hjälper vi kunder att hitta truckar som är noggrant utvalda utifrån företags olika behov. När du ska hyra eller köpa en truck finns det mycket att tänka på, vi hjälper dig och ditt företag att välja rätt. Välkommen att kontakta oss på Sydtrade Truckar så hjälper vi dig att hitta rätt begagnade truckar som är utvalda utifrån dina önskemål.