Truckutbildning hos oss på Sydtrade Truckar

Söker du ett företag som erbjuder truckutbildning? Från och med 1 juli 2007 ställs betydligt hårdare krav på arbetsgivares ansvar att utbilda sina truckförare. Den här utbildningen måste även dokumenteras för att man ska ha behörighet att köra truck. Sydtrade Truckar erbjuder truckutbildningar som ger dig en bred kunskap i hur du ska hantera truckar i olika miljöer på ett bra sätt. En truckutbildning är nödvändigt för alla som framför och hanterar en truck. Vi på Sydtrade Truckar hjälper dig med att utbilda personal för en tryggare och effektivare arbetsplats.

Vår truckutbildning

Vi erbjuder utbildningar som ger kunskaper och färdigheter i att på ett säkert och effektivt sätt framföra en truck och hantera gods. Kursen innehåller även tillsyn, praktiska körövningar, säkerhetsfrågor samt andra nödvändiga moment, allt enligt truckläroplan 10 (TLP10). När du anmäler ditt företag till vår truckutbildning anpassar vi kursen efter era behov och kan byggas på för de trucktyper som ni har behov av att framföra. Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller varje förare ett förarbevis, eller även kallat truckkort. Man måste vara 18 år fyllda för att kunna genomgå en utbildning och få ett giltigt truckkort. Läs mer om vilka behörigheter ni får med respektive truckkort.

Mål med utbildningen

Vår målsättning är att ni skall få tillbaka pengarna för utbildningskostnaden i form av färre skador på personal, inventarier, gods och truckar. Bättre tillsyn och underhåll av truckarna bidrar också till lägre servicekostnader, ökad säkerhet och mindre stilleståndstider. Truckförare som har genomgått en bra truckutbildning bidrar till en säkrare och tryggare arbetsmiljö både för truckförarna själva och för hela deras omgivning. En utbildning bidrar dessutom till att ni får en betydligt effektivare arbetsmiljö. Varför inte boka in en truckutbildning för en tryggare och effektivare arbetsmiljö redan idag?

Boka din truckutbildning redan idag

Vi har lång erfarenhet av truckutbildningar och vi håller i utbildningar både ute hos företag samt hos oss på Sydtrade Truckar i Tävelsås utanför Växjö, vår verkstad i Jönköping samt vår verkstad i Bjuv utanför Helsingborg. Utbildningarna som hålls sker löpande under hela året. Är du i behov av en truckutbildning? Välkommen att kontakta oss så bokar vi in dig och ditt företag på en utbildning för ett truckkort!

Gå till kursanmälan >>

 

Har du några frågor eller funderingar?

För frågor och mer information om vår truckutbildning är du välkommen att kontakta
Kurt Bergström i Jönköping på tel. 070-326 13 40 eller maila till kurt.bergstrom@sydtrade.se 
Gustav Nielsen i Växjö på tel. 0470-32 59 90 eller maila gustav@sydtrade.se
Rickard Ljung i Helsingborg på tel. 070-326 13 20 eller maila rickard.ljung@sydtrade.se
De hjälper dig med vägledning av truckutbildning för dig och ditt företag. Det går även bra att använda formuläret på kursanmälan.
För oss är det viktigt att du får ut så mycket som möjligt av våra utbildningar. 

 
truckutbildning för dig!