Vi erbjuder dig att hyra en truck bekymmersfritt

Behöver du hyra en truck för en dag eller en längre period? Sydtrade Truckar har ett stort antal truckar till uthyrning i både Växjö och i Jönköping. Hos oss kan du hyra en truck anpassat efter dig och din verksamhet. Vi erbjuder fullutrustade truckar för att kunna möta alla tänkbara situationer. Våra hyresavtal anpassas efter dina behov och förväntningar för att du ska kunna göra ett så effektivt arbete som möjligt. Överlåt ansvaret genom att hyra en truck hos oss, så kan du fokusera på att göra ett bra jobb istället.

Stort utbud av truckar

Vi erbjuder ett stort utbud av truckar för att möta olika förutsättningar och behov. Våra truckar är fullutrustade för att kunna klara de allra största projekten och utmaningarna. För att hyra en truck behöver du olika behörigheter beroende på truckens storlek och funktion. Behöver du en truck som kräver mer behörigheter än vad du redan har?  Anmäl dig till någon av våra truckutbildningar snabbt och smidigt här på hemsidan. Läs mer om vilka behörigheter som gäller för respektive truck under truckkort i menyn.

Lägre kostnader genom att hyra en truck av oss

Genom att hyra en truck får du bättre koll på dina kostnader och det blir dessutom billigare än om du skulle köpa en. Ett rentalkontrakt på truckar är ett förmånligt sätt att finansiera kostnaden vid längre hyrestider. Du får en fast månadskostnad som innehåller såväl finansiering som service och truckreparationer. Det gör att du inte behöver oroa dig över några oförutsägbara kostnader som skulle kunna uppstå.

Överlåt ansvaret till oss

När du hyr en truck hos Sydtrade Truckar överlåter du allt praktiskt ansvar till oss. Du slipper att fundera på service och reparationer som du själv inte har några kunskaper om. Vi hjälper dig med maskinerna och ser till att de fungerar som de ska så att du kan fokusera på att göra ett bra jobb. Är du intresserad av att hyra en truck? Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Vi skräddarsyr ett hyresavtal till dig

Genom att hyra truck hos oss anpassar vi en finansiering för just dig och ditt projekt. Vi kan erbjuda dig att hyra en truck från en dag till längre perioder beroende på ditt behov. Vi går tillsammans med dig igenom vilka förutsättningar du har. Det gör att vi kan vi ta fram ett hyresavtal som blir så bra som möjligt för dig och din verksamhet. Vårt mål är att underlätta för dig som kund och effektivisera dina arbeten. Därför är vi noggranna med att anpassa hyresavtalen efter våra kunders olika behov.

Önskar du hyra en truck?

Vi erbjuder fullutrustade truckar till olika priser för att kunna möta alla tänkbara situationer. Våra hyresavtal är anpassade efter företags olika behov och förväntningar. Överlåt ansvaret genom att hyra en truck hos oss, så kan du fokusera på att göra ett bra jobb istället. Kontakta oss och berätta om ditt projekt så hjälper vi dig till en förmånlig hyra av truck.

hyr truck