Truckservice

Genom vår långa erfarenhet inom truckservice hjälper vi kunder dagligen med service och reparationer av truckar. Vi kan det här med truckservice! Med flera kompetenta servicetekniker kan vi serva och reparera alla olika truckmärken antingen på våra verkstäder i Växjö, Jönköping och Helsingborg eller på plats hos Er. Vi utför även lagstadgade gaffeltester och brandskyddskontroller.

Service för din truck

Vi kan tillhandahålla reservdelar, däck, batterier och tillbehör för olika truckmärken till konkurrenskraftiga priser. I vår verkstad finns ett brett sortiment av reservdelar, truckdäck, truckbatterier och andra tillbehör som kan behövas vid en truckservice. I vår verkstad finner du många kompetenta servicetekniker som kan serva och reparera alla olika truckmärken.

Serviceavtal

Vi erbjuder alla kunder att teckna ett serviceavtal med oss som gör att du får ner underhållskostnaderna på din truck. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt serviceavtal som täcker all truckservice.

Boka en tid för truckservice

Välkommen att kontakta oss så bokar vi en tid för truckservice. Vi utför service och reparationer i våra verkstäder i Jönköping och Växjö eller direkt på plats hos er.

Tel. 0470-103 00 i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.
Tel. 036-18 51 80 i Jönköpings län med omnejd.
Tel. 070-326 13 20 i Skåne och Halland.

Sydtrade Truckar

Sydtrade Truckar är en auktoriserad återförsäljare av Mitsubishi-truckar som erbjuder våra kunder 5 års garanti. Vi erbjuder även truckar från Hangcha och JCB, samt Movella translifters. Vårt mål är att kunna erbjuda service med hög kvalité och snabba inställelsetider till konkurrenskraftiga priser. Hos oss kan du köpa, hyra eller reparera din truck. Vi erbjuder även truckservice samt truckförarutbildningar.

truckservice